Bejelentkezés Apple ID-val

Miért van szükség Apple ID-ra?

A Native Számlázó program, minden platformon - Windows, macOS, iOS és iPadOS -, az extra biztonságos Apple iCloud fiókját használja az adatforgalom lebonyolításához, ehhez be kell jelentkezni az Apple ID fiókkal, amin keresztül A Native Számlázó menteni fogja az adatokat az iCloud tárhelyre.

Ha már rendelkezik saját Apple ID fiókkal és nem szeretné használni, mert többen használják a programot vagy csak szeretné külön kezelni, akkor ingyenesen létrehozhat új Apple fiókot a Apple ID kezelése weboldalon.

Windows rendszeren csak a Native Számlázón keresztül van lehetőség belépni az Apple ID-val.

Apple eszközökön választhat, hogy az eszközén belépett Apple ID-val lép be vagy másik fiókot használ. A Native Számlázó program beléptetése független az eszközén belépett fióktól.

Bejelentkezés rövid időre

A rövid bejelentkezés kb fél órára szól. Ezt akkor érdemes választani, ha ritkán használja a Native Számlázó programot.

Windows rendszeren ha az Apple ID fiókjában nincs engedélyezve a kettős hitelesítés, akkor csak rövid időre szól a bejelentkezés.

Ha Apple készülékén gyors bejelentkezést hajt végre ujjlenyomattal vagy egyéb azonosítással, akkor rövid időre szól a bejelentkezés.

Bejelentkezés hosszabb időre

Szükséges az Apple ID fiókjában a kettős hitelesítés engedélyezése. Apple ID kezelése

Apple eszközön, ha belépéskor felajánlja a saját fiók bejelentkezést, akkor azt ne fogadjuk el, nyomja meg a Mégsem vagy a Másik Apple ID használata gombot.

Native Számlázó program Windows Mac bejelentkezés 1

Windows és macOS rendszeren a belépéshez adja meg Apple ID azonosítóját és jelszavát, majd a kapott hatjegyű kódot. Ha két hétig egyáltalán nem használja a Native Számlázót, akkor újra be kell jelentkezni.

Native Számlázó program Windows Mac bejelentkezés 2
Native Számlázó program Windows Mac bejelentkezés 3
Lásd még Apple ID kezelése