blog

Importáld számláidat bármelyik számlázóból!

Magyarországon először, egyedülálló módon nem csak partnereidet és termékeidet, hanem bármely más számlázó – akár online, akár offline - programban kiállított számláidat is importálhatod Native Számlázó Archívumába.


Importáld számláidat bármelyik számlázóból!

Számlázó programot váltanál, de nem akarsz mindent adatok nélkül elölről, a nulláról kezdeni?

A legtöbb számlázó program lehetőséget ad a partnerek és termékek importálására, bár ehhez általában több ezer soros Excel táblázatba kell adataidat meghatározott sorrendbe rendezned és abból az előírt formátumú CSV, XML, XLS, vagy XLSX állományt generálnod, vagy kézzel kell az egyes oszlopokat egymáshoz rendelned.

Azt azonban egyetlen számlázó program sem engedi, hogy az előzőleg használt szoftveredben kiállított számláidat importálhassad. Így tulajdonképpen az addigi adataid és kimutatásaid elvesznek, csak a régi számlázóba visszalépve tudod azokat megnézni. Szerencsés esetben is csak arra van lehetőséged, hogy az első számla kiállítása előtt adhatsz meg kezdő sorszámot és onnan folytathatod a számlázást.

A Native Számlázó program Archívum funkciója páratlan lehetőséget biztosít arra, hogy egy lépésben importáld be bármelyik másik számlázóban kiállított számláidat (akár több évre visszamenően) és az azokon szereplő partnereket, termékeket.

Az importálást a lehető legegyszerűbbre terveztük és automatizáltuk, hogy ne kelljen Excel táblázattal és bonyolult beállításokkal bajlódnod. A régi számlázóból letöltött fájlt weblapunkon egy gombnyomással tudod konvertálni és a visszakapott fájlt máris töltheted fel a Native Számlázóba.

Azt is eldöntheted, hogy milyen adatokat szeretnél áthozni az archívumba, ehhez az importálásnál felbukkanó ablakban választhatsz a felkínált lehetőségek közül:

  • Számlák, partnerek és termékek
  • Csak partnerek
  • Csak termékek
  • Partnerek és termékek
  • Számlák és partnerek
  • Számlák és termékek

Az importálás után az Archívum menüpontban megjelennek az előző programodban kiállított számláid és ettől kezdve ugyanúgy megnézheted az előnézetét, kereshetsz benne, duplikálhatod őket, készíthetsz listákat, vagy akár megnézheted egy partnered, vagy terméked számláit, mintha azt a Native Számlázóban állítottad volna ki.

Fontos, hogy az importált számlák alján pirossal a

A számla nem a Native Számlázó programban készült, adóvisszaigénylésre nem használható

felirat jelenik meg. A másik lényeges különbség az, hogy ezeket a számlákat, ha úgy döntesz törölheted is a programból.

Az Archívum használatával vállalkozásod minden fontos adatát, akár évekre visszamenően egy helyen, egyszerre azonnal láthatod. A fejlett riport és kimutatások funkcióval pedig valós időben hatékonyan és részletesen kérdezheted majd le céged fontos mutatóit, melyekre alapozva helyes üzleti döntéseket hozhatsz, amivel optimalizálhatod folyamataidat és értékesítésed működését. Hamarosan pedig érkeznek a diagramkimutatások is, amelyekkel már nem csak számszerűen, hanem vizuálisan is egy pillantással áttekinthetővé válnak az információk.

A célunk az, hogy a Native Számlázó program segítségével bármikor néhány kattintással elérhetőek legyenek céged legfontosabb mutatói és teljesítménye, akár telefonodról, vagy tabletedről is.



Importáld számláidat bármelyik számlázóból!