Hogyan regisztráljak cégemnek ingyenes iCloud fiókot?

Az iCloud minden Apple eszköz beépített része. Minden iOS, iPadOS és macOS (telefon, tablet, asztali számítógép, vagy laptop) felhasználó 5 GB ingyenes tárhelyet kap az iCloud szerverein, ahol biztonságban és naprakészen tárolhatod és bárhonnan, bármilyen eszközről elérheted tartalmaidat és adataidat.

Attól függetlenül, hogy az eszközödön milyen Apple ID-vel vagy belépve a Native Számlázó programban bármilyen másik iCloud fiókot megadhatsz, így saját tartalmaidtól teljesen elkülönítve számlázhatsz. Ha cégednek egy egyszerű és ingyenes regisztrációval saját Apple ID azonosítót hozol létre, akkor ezzel a fiókkal belépve úgy tudtok együtt dolgozni, hogy egymás privát adataihoz nem fértek hozzá.

A Native Számlázó használatához nem kell átjelenkezned eszközödön, mert az a belépéskor megadott iCloud fiókba menti adataidat, így ha másokkal együtt több eszközről dolgozol sem férhet hozzá senki privát tartalmaidhoz.

Attól sem kell félned, hogy kevés lesz az Appe által biztosított 5 GB ingyenes tárhely, mivel még nagyon sok termék, partner, számla tárolása esetén is csak néhány kilobájtra lesz szüksége a számlázó programnak.

Hogyan hozható létre új Apple ID azonosító?

Az Apple honlapján találod az Apple ID létrehozásának lépésenkénti leírását a különböző eszközökön, ha az alábbi linkre kattintasz:

Hogyan hozható létre új Apple ID azonosító?

Ha elkészítetted céged számára az iCloud fiókot nincs más teendőd, mint a Native Számlázó első indításakor ezzel az azonosítóval belépni. A program az adatokat innen kezdve a céges fiókodba fogja menteni miközben az eszközödet használhatod tovább saját privát fiókoddal.

Ha több eszközről, vagy másokkal együtt szeretnéd használni, akkor csak annyit kell tenned, hogy a Native Számlázóba a közös céges iCloud fiók azonosítóval lépjen be mindenki.

Az iCloud szolgáltatásnak köszönhetően adatait mindig tökéletes biztonságban lesznek és rajtad kívül senki sem - még a Native fejlesztői sem - férhet hozzá. Bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről eléred számláidat, mivel az adatok automatikusan mentésre és szinkronizálásra kerülnek.

Ha eszközöd meghibásodik, vagy új eszközt vásároltál, akkor csak telepíted rá a Native Számlázó programot és belépve iCloud fiókodba azonnal megjelenik minden számlád és adatod.

Biztosítja az online számlázás minden előnyét

Ez a megoldás biztosítja az online számlázás minden előnyét és mindezt úgy, hogy közben extra biztonságos és szuper diszkrét tárolásának köszönhetően rajtad kívül senki más nem férhet az adataidhoz.

Maximálisan kiváltja a klasszikus kliens-szerver architektúrát, ráadásul sem speciális szakmai ismeretet, sem karbantartást nem igényel és nincs szükség saját szerver üzemeltetésére.

A szerver szolgáltatást ugyanis az Apple nyújtja, amelyről közismert mennyire komolyan veszi a biztonságot és az adatvédelmet. Nem beszélve arról, hogy elfelejtheted azokat a bosszúságokat, amit a váratlan szerver leállások, vagy a karbantartások okoznak.