blog

Hogyan regisztráljak cégemnek ingyenes iCloud fiókot?

Az iCloud minden Apple eszköz beépített része, de ugyanúgy elérhető Windows rendszerű PC-ről is. Elegendő egy email címmel regisztrálni és minden felhasználó 5 GB ingyenes tárhelyet kap az iCloud szerverein, ahol biztonságban és naprakészen tárolhatod és bárhonnan, bármilyen eszközről (asztali számítógép, laptop, telefon, tablet) elérheted tartalmaidat és adataidat.


Hogyan regisztráljak ingyenes iCloud fiókot?

Attól függetlenül, hogy az eszközödön milyen Apple ID-vel vagy belépve a Native Számlázó programban bármilyen másik iCloud fiókot megadhatsz, így saját tartalmaidtól teljesen elkülönítve számlázhatsz. Ha cégednek egy egyszerű és ingyenes regisztrációval saját Apple ID azonosítót hozol létre, akkor ezzel a fiókkal belépve úgy tudtok együtt dolgozni, hogy egymás privát adataihoz nem fértek hozzá.

A Native Számlázó használatához nem kell átjelenkezned eszközödön, mert az a belépéskor megadott iCloud fiókba menti adataidat, így ha másokkal együtt több eszközről dolgozol sem férhet hozzá senki privát tartalmaidhoz.

Attól sem kell félned, hogy kevés lesz az Appe által biztosított 5 GB ingyenes tárhely, mivel még nagyon sok termék, partner, számla tárolása esetén is csak néhány kilobájtra lesz szüksége a számlázó programnak.

Hogyan hozható létre új Apple ID azonosító?

Az Apple honlapján találod az Apple ID létrehozásának lépésenkénti leírását a különböző eszközökön (Windowsos PC-n, Macen, iPhone és iPad eszközön), ha az alábbi linkre kattintasz:

Hogyan hozható létre új Apple ID azonosító?

Ha elkészítetted céged számára az iCloud fiókot nincs más teendőd, mint a Native Számlázó első indításakor ezzel az azonosítóval belépni. A program az adatokat innen kezdve a céges fiókodba fogja menteni miközben az eszközödet használhatod tovább saját privát fiókoddal.

Ha több eszközről, vagy másokkal együtt szeretnéd használni, akkor csak annyit kell tenned, hogy a Native Számlázóba a közös céges iCloud fiók azonosítóval lépjen be mindenki.

Az iCloud szolgáltatásnak köszönhetően adatait mindig tökéletes biztonságban lesznek és rajtad kívül senki sem - még a Native fejlesztői sem - férhet hozzá. Bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről eléred számláidat, mivel az adatok automatikusan mentésre és szinkronizálásra kerülnek.

Ha eszközöd meghibásodik, vagy új eszközt vásároltál, akkor csak telepíted rá a Native Számlázó programot és belépve iCloud fiókodba azonnal megjelenik minden számlád és adatod.

Biztosítja az online számlázás minden előnyét

Ez a megoldás biztosítja az online számlázás minden előnyét és mindezt úgy, hogy közben extra biztonságos és szuper diszkrét tárolásának köszönhetően rajtad kívül senki más nem férhet az adataidhoz.

Maximálisan kiváltja a klasszikus kliens-szerver architektúrát, ráadásul sem speciális szakmai ismeretet, sem karbantartást nem igényel és nincs szükség saját szerver üzemeltetésére.

A szerver szolgáltatást ugyanis az Apple nyújtja, amelyről közismert mennyire komolyan veszi a biztonságot és az adatvédelmet. Nem beszélve arról, hogy elfelejtheted azokat a bosszúságokat, amit a váratlan szerver leállások, vagy a karbantartások okoznak.

Native Számlázó iCloud